Arkkitehdit


Insinööritoimisto Milan Oy

Insinööritoimisto Milan Oy toimii Turun Vähäheikkilässä. Tarjoamme rakennussuunnittelua pitkällä kokemuksella.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Bartlett Arkkitehdit

Kokonaisvaltainen arkkitehtisuunnittelu, pääsuunnittelu, rakennesuunnittelu ja sisustussuunnittelu

Tuntihinta:  100 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

MJM-Plan Oy

MJM-Plan Oy –rakennussuunnittelupalveluita Turun ja Varsinais-Suomen alueella Suunnittelupalveluissa kannattaa luottaa rakennusalan ammattilaiseen MJM-Plan Oy on erilaisia rakennusteknisiä suunnittelupalveluita tarjoava yritys. Yritys on perustettu vuonna 2016, mutta meillä on 20 vuoden ajalta pitkä ja monipuolinen kokemus eri suunnitteluprojekteista. Yritys tekee niin rakennus- kuin rakennesuunnittelua, sekä myös pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan tehtäviä. Toimimme Turusta käsin Varsinais-Suomessa ja tarpeen vaatiessa myös muilla alueilla.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Aihio Arkkitehdit

Suomalaisen arkkitehtuurin edelläkävijä ja alan kiinnostavin, tehokkain ja luotettavin toimija

Tuntihinta:  150 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

STYR Suunnittelu

STYR Suunnittelu tarjoaa laadukasta arkkitehti- ja pääsuunnittelua Kuopiosta käsin. Yritys on erikoistunut kivi- ja puurakenteisten omakotitalojen suunnitteluun. STYR Suunnittelun toimintaperiaatteena on laadukas suunnittelu, asiakaslähtöisyys, kustannustehokkuus, innovatiivisuus, käytännöllisyys ja modernit työskentelytavat. ArchiCAD-ohjelman avulla voidaan luoda kolmiulotteisia eli 3D-malleja ja -animaatioita suunnitteilla olevan rakennuksen sisä- ja ulkorakenteista. STYR Suunnittelu on perustettu vuonna 2011. Ennen yrittäjäksi siirtymistä työskentelin erilaisissa suunnittelutehtävissä. Opiskeluaikana työskentelin kivitalosuunnittelun parissa Jämerällä vuosina 2001 - 2003. Valmistumisen jälkeen suunnittelin puu-, kivi- ja kerrostaloja sekä teollisuusrakennuksia Arkkitehti- ja rakennuspalvelu Ark-Bau Oy:n palveluksessa vuoteen 2006, jolloin siirryin pääsuunnittelijaksi Luja-konserniin. Olin kehittämässä Luja-Kivisydän -mallistoa ja elementtirakenteisia Kivisydän-tuotteita. Päätyönkuvani Lujalla oli kivitalojen suunnittelu. Suunnittelutoimenksiantoja kertyi ympäri Suomen, mm. asuntomessukohteet Highlight (Hämeenlinna 2007) ja Villa Olivia (Kuopio 2010).

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

RIT - Rakentajain Insinööritoimisto

OMAN TALON SUUNNITTELU ONNISTUU SUJUVASTI KANSSAMME Olitpa lähdössä suunnittelemaan ja rakentamaan taloa alusta asti itse tai hankkimassa talopakettia valmiista mallista, meiltä saat rakentamisen tueksi ja avuksi palveluja: -arkkitehtisuunnittelu -rakennesuunnittelu -3D- mallintaminen -pääsuunnittelu – omakotirakentajana tarvitset pääsuunnittelijan aina Jos sinulla on haaveita ja visioita mutta tarvitset arkkitehdin tekemään unelmista konkreettisia suunnitelmia ja piirroksia, ota yhteyttä. Arkkitehtimme ovat toteuttaneet lukuisia upeita, sekä perinteisiä että moderneja omakotitaloja kaikkiin tarpeisiin. Toiveidesi lisäksi arkkitehti ottaa huomioon mm. tontin, ympäristön, näkymät, ilmansuunnat ja auringonvalon.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Jouni Lehtonen Arkkitehtuuri

Minulla on 15 vuoden työkokemus arkkitehtitoimistoissa työskentelystä sekä pää- ja rakennussuunnittelutehtävistä. Osaamisalueet: Pääsuunnittelu, rakennussuunnittelu, korjausrakentaminen, puurakentaminen, yhdyskuntasuunnittelu, kaavoitus- ja maankäytön suunnittelu, liikerakentaminen, koulusuunnittelu, tietomallintaminen, 3d-mallintaminen ja visualisointi sekä rakennedetaljien suunnittelu. Olen toiminut suunnittelijana yli 350 rakennusprojektissa, joten omaan laajan osaamisen arkkitehtuurin saralta.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Suunnittelutoimisto ARKTIKA Oy

ARKTIKA tarjoaa asiakaslähtöisen näkökulman arkkitehtisuunnitteluun. Palvelumme perustana ovat sinun tavoitteesi, toiveesi ja unelmasi. Lopputuloksena syntyy asukkaidensa toivomusten mukainen, hyvin suunniteltu, laadukas ja toimiva rakennus. On unelmasi sitten moderni tai perinteinen rakennus puusta tai kivestä, ARKTIKASSA se suunnitellaan ympäristöään kunnioittaen unohtamatta ekologisia tavoitteita. Avullamme saat hankkeeseesi sekä arkkitehtisuunnitelmat että luotettavat yhteistyökumppanit rakenne-, sähkö- ja LVI-suunnitelmien laatimiseen. Yhteistyöverkostostamme löydät asiantuntijoita vastaavasta työnjohtajasta ja urakoitsijasta projektinjohtopalveluun. Jos haluat laadukasta palvelua ja yksilöllisen lopputuloksen, ota yhteyttä.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Puraco Oy

Puraco Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nuorekas ja innovatiivinen rakennusalan valvonta- ja konsultointiyritys. Monipuolinen osaaminen ja luotettava henkilöstö takaavat onnistuneen rakennushankkeen. Yritys on erikoistunut rakentamisen valvonta-, tarkastus-, ja konsultointipalveluihin. Ammattitaitomme perustuu monen vuoden kokemukseen yli 1000 kohteen suunnittelu- ja valvontatöistä sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Suoritamme valvonta- ja suunnittelutöitä pienistä huoneiston muutostöistä laajoihin rakennuttamisen ja projektinjohdon tehtäviin. Toteutamme ammattitaitoisesti niin taloyhtiöiden peruskorjauksien, kuin uudisrakennusten rakennuttamistehtävät.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Bellarc Oy

Bellarc tarjoaa sinulle monipuoliset palvelut uusien kotien ja yritystilojen suunnittelusta aina muutoskohteiden, laajennusten ja saneerausten suunnitteluun. ​Halutessasi hoidamme myös lupapalvelut ja pääsuunnittelijan työt. Haluamme auttaa sinua keskittymään olennaiseen, rakennusprojektistasi inspiroitumiseen. Nina Helin, Bellarcin perustaja ja yrittäjä on valmistunut sisustussuunnittelijaksi ja rakennusarkkitehdiksi. Ninan lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta takaa hänelle laajat yhteistyöverkostot joiden avulla löydämme projektillesi sopivat tarjoajat ja tekijät. ​Ota yhteyttä meihin ja tehdään rakentamisen unelmistasi yhdessä totta.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta